Na bijna 18 jaar heeft onze collega Mark Werkman – accountmanager – een nieuwe uitdaging gevonden. Mark heeft zich in de loop van de jaren bij ’t Web gespecialiseerd als preventiemedewerker en is ook in deze functie gedetacheerd geweest. Door deze ervaring heeft hij besloten om fulltime als preventiemedewerker aan de slag te gaan. Mark is voor veel van onze opdrachtgevers een bekend gezicht en heeft zich altijd met veel kennis/kunde, enthousiasme en humor ingezet. Wij vinden het dan ook jammer dat hij vertrekt maar wensen hem uiteraard veel succes in zijn nieuwe baan.

Met het vertrek van Mark, wijzigt mogelijk uw contactpersoon bij ‘t Web. Uiteraard zijn de bekende collega’s zoals Stephan Leuvenink, John van Veen, Stephen Cappon en Margrietta Abrahams altijd bereid om vragen te beantwoorden. (Bijna) nieuw is echter Bastiaan Buschman. Bastiaan is december vorig jaar gestart bij ’t Web als accountmanager. Heeft u een opleidingsvraag, aarzel dan niet om contact op te nemen met Stephan, John, Stephen, Margrietta of Bastiaan.

Samen met Mark, hebben wij ook afscheid genomen van Herke Fokkema en Goos Werkman. Herke en Goos gaan beiden welverdiend met pensioen, wij wensen ze samen met hun gezin veel geluk.