t WEB organiseert, voor de vijfde keer, op de dag van de BHV een thema-middag voor relaties en geïnteresseerden.

Tijdens deze gezellige netwerkbijeenkomst worden er 2 kennissessies gegeven en is er ruimte om onderling ervaringen uit te wisselen tijdens de lunch en de afsluitende borrel. Heeft u de organisatie van BHV in uw taken pakket in bijvoorbeeld de functie van KAM, Personeelszaken of Hoofd BHV, dan bent u van harte welkom om gratis deel te nemen.

Programma:

  • 12.30-13.30 uur            Inloop met lunch
  • 13.30-14.30 uur            Workshop ronde 1
  • 14.30-15.00 uur            Pauze
  • 15.00-16.00 uur            Workshop ronde 2
  • 16.00 uur                       Netwerkborrel

Stichting Reddingshonden “Zoek, zoek… gevonden?”

De heer H. Groote, voorzitter van de Stichting Reddingshonden Sirius , zal een workshop verzorgen over de inzet van reddingshonden op het gebied van BHV.

Wat kan een reddingshond betekenen voor de hulpverlening. Waar worden de honden ingezet en wat zijn de resultaten. Aan de hand van praktische voorbeelden die de heer Groote heeft meegemaakt zal hij deze workshop invullen.

Doping, drug & drank “BHV’er werkt verslavend”

Het komt steeds vaker voor dat medewerkers tijdens het werk de nadelige gevolgen ondervinden van doping, drug en/of drank. Hoe  moet een BHV’er hier mee omgaan? Weet de BHV’er wat te doen? Wat zijn de signalen ?

Tijdens deze workshop zal Mark Schmink, aan de hand van voorbeelden en leuke praktijkopdrachten, de deelnemers bewust maken van de verschillende soorten doping, drug en drank en aangeven hoe de BHV’er hierop dient te reageren

Aanmelden

Deelname is gratis, wel dient u zich aan te melden. Per workshop kunnen er maximaal 20 personen deelnemen. Geef u dus snel op want vol=vol! U kunt zich gemakkelijk aanmelden via onze Cursuskalender