Op dinsdag 31 januari is ons trainingscentrum in Venlo officieel in gebruik genomen. Het op Fresh Park Venlo gelegen trainingscentrum bevat theorielesruimte en beschikt over een praktijktrainingshal waarin onder andere Heftruck en Reachtruck trainingen verzorgd worden.

De locatie bevat naast het trainingscentrum een vestiging van Uitzendorganisatie Tempo Team en een heftruck servicepunt van Toyota Material Handling. De komende tijd worden er 200 uitzendkrachten opgeleid voor een chauffeursjob in de magazijnlogistiek. Een aantal van de deelnemers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt, door diverse trainingen worden zij opgeleid om in de logistiek te werken, na een korte proeftijd een contract van een half jaar.

`t WEB is erg blij met deze uitbreiding van trainingslocaties, naast de heftruck trainingslocaties in Hoogeveen, Breukelen, Ede en Eindhoven is de vestiging in Venlo een mooie aanvulling. Naast de logistieke opleidingen is de locatie ook geschikt als trainingscentrum voor onze BHV, VCA en NEN opleidingen.

Wij heten u van harte welkom om kennis te komen maken in Venlo!