NEN trainingen

Er is een behoorlijke verscheidenheid in onze NEN trainingen. Naast de bekende trainingen NEN 1010, 3140 en 3840 in de elektrotechniek bieden we tevens instructie aan op het gebied van de legionellabestrijding, NEN 1006. Ook de NEN 3140 PIA zit in het assortiment.

Waar gaat het om?

We horen vaak dat we vooral moeten leren wat we niet mogen doen! Uiteraard hebben we het dan over het werk goed en veilig uitvoeren. Toch moeten we verder kijken. Als we actuele voorschriften willen toepassen dan adviseren wij om eens per 2-3 jaar de kennis op het gebied van de NEN op te frissen. De normen worden regelmatig vernieuwd en medewerkers worden geacht deze normen toe te passen.

Risico gestuurde scholing

’t WEB Opleidingen en Adviezen kiest ook bij NEN voor risico gestuurde scholing. Vooraf in het intakegesprek gaat de docent in gesprek over de risico’s en de praktische vertaalslag in het dagelijks werk. Training op locatie geniet daarbij de voorkeur zodat we ook de werkplek kunnen bezoeken.

Duur van de opleiding

De duur van de opleiding staat in relatie tot het niveau van de medewerkers en de risico’s die aan de orde zijn. Dit betekent dat een basis training twee dagen maar soms ook een dag kan duren. De herhaling is standaard een dag maar lukt soms in een halve dag. We gaan hierover in gesprek of voeren eerst een pilot uit. Onze docenten komen uit de praktijk en kunnen samen met jou een goede inschatting maken.

Onze NEN catalogus geeft een compleet overzicht van de mogelijkheden. Als landelijke aanbieder is ’t WEB inmiddels al vele jaren bekend bij diverse grote elektrotechnische bedrijven in Nederland.

Ga jij ook met ons het gesprek aan omtrent een passende training?

Ga naar onze cursuskalender of bel ons op 0528 28 08 88.