Breed aanbod
producten en diensten

Maatwerk van ’t WEB in opleiding en advies

Door het brede aanbod van onze producten en diensten zijn we tot steeds meer in staat. Jouw bedrijf is natuurlijk uniek, net als de medewerkers die er dagelijks werken. Daarom kiezen wij voor maatwerk. Risico gestuurde scholing pakt hierbij de risico’s aan die bij jouw bedrijfsvoering aan de orde zijn. Dit gaat bij ons verder dan een standaard BHV training of instructie VCA certificering.

Rendement verhogen

Herkenbare risico’s trainen geeft tijdbesparing en een betere motivatie al resultaat. Onze voorkeur gaat ernaar uit de trainingen incompany te geven. Daarmee zal het rendement verder omhoog gaan. Een intakegesprek vooraf geeft ons de kans om nieuwe combinaties te maken. Ondernemen en leren gaat bij ons altijd om nieuwe combinaties maken die passen bij jouw bedrijf.

Enkele praktijkvoorbeelden:

  • We oefenen met een scenario waarbij een brand uitbreekt in een laadstation.
    Logistiek en de BHV organisatie ontmoeten elkaar hierbij in een realistische setting!
  • NEN training met een praktijkcomponent.
    Niet alleen de theorie. We gaan namelijk bezig in jouw situatie, met jouw schakelkast en jouw risico’s.
maatwerk-van-t-web-tweb-opleidingen-en-adviezen

Praktijkscholing

Praktijkscholing blijft belangrijk en wordt bij voorkeur gerealiseerd met de eigen arbeidsmiddelen. Naast veiligheid zijn kostenbesparing, duurzaamheid, schadereductie of effectief gebruik, zaken die wij in een training meenemen.

Maatwerk van ’t WEB? Nieuwe combinaties

Wij worden steeds enthousiaster over ons maatwerk en willen niet anders meer. Met ons maatwerk zorgen wij namelijk voor nieuwe combinaties die aansluiten bij jouw organisatie. ’t WEB gaat hierbij de standaard voorbij en we maken je graag deelgenoot van al onze nieuwe bevindingen op het gebied van opleiding en advies.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”