Digitale ondersteuning
van ’t WEB

Onze digitale gereedschapskist voor jouw organisatie

’t WEB reikt je graag een digitale gereedschapskist aan! Digitale ondersteuning noemen we dit.
Inhoudelijk denken we daarbij vooral aan de ontwikkeling van e-learning. Organisatorisch mag je denken aan cursisteninformatie en een LMS systematiek.

digitale-ondersteuning-t-web-opleidingen-en-adviezen

Digitale ondersteuning in de vorm van e-learning

Vanwege de grote diversiteit in ons trainingsaanbod hebben we de afgelopen jaren geïnvesteerd in structuur om het digitale gereedschap effectief in te kunnen zetten.

Je kiest voor e-learning als ondersteuning en als middel om het aantal verleturen te beperken. Wij ontwikkelen naast de standaard modules voor intern transport, NEN3140 en BHV vooral bedrijfsspecifieke digitale instructies.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • Introductiecursus nieuwe medewerkers.
  • BHV en ontruiming.
  • Toolboxen voor diverse risico’s.
  • Zelfredzaamheid

De digitale instructie moet herkenbaar zijn voor de medewerker en komt nooit in de plaats van de praktijkscholing. In Blended Learning wordt het beste uit twee werelden samengevoegd. (Digitale) theorie en praktijk worden afgewisseld waarna de behaalde resultaten ook digitaal worden vastgelegd.

digitale-ondersteuning-t-web-opleidingen-en-adviezen-2

Cursisteninformatie

Voor een aantal van onze klanten hebben we inmiddels een eigen portal ontwikkeld. Hiermee wordt de aanmelding en verwerking van cursistengegevens sterk vereenvoudigd. Registratie, planning, certificaten, rapportage en facturatie zijn aan elkaar gekoppeld zodat er altijd overzicht is. Deze ontwikkeling komt in een stroomversnelling en bespaart je veel tijd en moeite.

Naast deze ondersteuning zijn er ook losse tools beschikbaar zoals:
Schadetool, checklist magazijn of een Berekening Frequentie NEN training.

Wij zijn er van overtuigd dat ook jouw organisatie baat heeft bij onze digitale ondersteuning. Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Stuur ons een bericht, bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”