Verbeter-denken met jouw
risico’s als uitgangspunt

Advieswerk als fundament voor scholing

Wij laten je zien dat scholing en advies in elkaars verlengde liggen. De Arbo wetgeving is op veel manieren uit te leggen. Maar wat is nodig en wanneer doe je genoeg? Wij zijn van mening dat goede zorg voor jouw medewerkers altijd op heldere uitgangspunten gebaseerd moet worden.

Welk advieswerk vormt het fundament voor scholing? Je kunt denken aan:

  • Het opstellen van een Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E).
  • Het opzetten van een VCA of ISO gecertificeerde werkwijze.
  • Een calamiteitenplan waarin de BHV zorg omschreven wordt.
  • Ondersteuning waarbij jouw risico’s worden vertaald in digitale lesmiddelen.
t-WEB-content-img-1-adviezen

Adviezen gebaseerd op jouw bedrijfsvoering

Bij ’t WEB staat advies niet los van scholing. Ons advieswerk heeft altijd direct te maken met de risico’s van jouw bedrijfsvoering. Verbeterdenken met jouw risico’s als uitgangspunt, daar draait het bij ons om.

Onze docenten en adviseurs/veiligheidskundigen werken vanuit de samenhang. Eenduidige veiligheidszorg vraagt juist om de verbinding tussen regels, procedures, instructies, en oefeningen. Ons brede aanbod van scholing en diensten zorgt er voor dat we onze klanten de samenhang kunnen laten ervaren.

Full service digitale ondersteuning

De laatste jaren gaan we steeds verder met onze digitale ondersteuning. Het door ons ontwikkelde klantenportaal biedt de mogelijkheid om projectadministratie, toolboxen en cursistenadministratie overzichtelijk te beheren. Dit betekent dat jouw kosten worden verlaagd; er zijn minder uren nodig terwijl het rendement wordt verbeterd. Deze ondersteuning zorgt er voor dat onze klanten blijven en steeds meer verschillende diensten afnemen.

Adviezen van ’t WEB

Benieuwd hoe onze adviezen jouw bedrijfsvoering kunnen verbeteren? Neem contact met ons op. Wij vertellen je graag hoe wij ook jou kunnen ondersteunen.

Bel ons op 0528 28 08 88 of stuur een e-mail naar info@tweb.nl.

Selecteer een cursus en schrijf je in

“Persoonlijk, flexibel, kwaliteit op maat dat is wat 't WEB onderscheid.”